oasetravel.be

Ellestraat 116E
8550 Zwevegem

Tel. +32 56 75 81 38

info@oasetravel.be

Lic. B 2297

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Click hier

Find us on Facebook


De ideale vakantie ziet er voor iedereen anders uit. Zon of sneeuw, actief genieten of romantiek, de luxe van een cruise of de charme van een autovakantie ... Welke vakantie je ook wil, laat de uitwerking over aan specialisten, aan ons. Want reizen is onze passie. Aan de hand van uw wensen en dromen vinden we net die plek én invulling die precies bij u past.

We inspireren u via onze website met een selectie uit ons aanbod. Van tips voor een trip tussendoor tot suggesties voor een grote reis.

Zo moet je eens in je leven naar Peru, het mysterieuze rijk van de Inca’s. Maar ook Australië hoort absoluut op je bucket list.

De winter ontvluchten? Kies voor de exotische pracht van Sri Lanka, Indonesië , Thailand ... .

Of voor luilekkerparadijzen Hawaii en Aruba , Sint Maarten ,....

Liever een korte citytrip? Wat dacht je van een cultureel zonnebad in Dubai of een (her)ontdekking van de Spaanse steden?

Misschien toch een cruise? Ontdek de Middellandse zee, Pacific, Orient of Antartica op een heel andere manier. In alle luxe en comfort.

Vertel ons over uw dromen en wensen. Uw favoriete bestemming, de sfeer die u wilt beleven, het type verblijf dat u wenst. Wij adviseren u graag over de reis die het beste bij u past. En helpen u bij de verdere uitwerking. Zo geniet u van een zorgeloze vakantie.

Oase Travel staat dan ook al 20 jaar garant voor het motto ‘wij maken van uw vakantiedroom ... een droomvakantie!

 

 

Ellestraat 116E
8550 Zwevegem

Tel. +32 56 75 81 38

info@oasetravel.be

Lic. B 2297

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Click hier

Find us on Facebook